I could really use a wish right now!

GODKVÄLL! Jag har inte haft ork att blogga något men tänkte att jag skulle skriva lite nu iallafall.
Mycket har hänt sen jag skrev ett riktigt inlägg sist. Min syster har tagit studenten, Joels bil har brunnit upp, jag har skaffat mig ett sommarjobb, jag har fått låna en mobil från pappa och den har en kamera-hallelujah, fotbolls vm har börjat vilket innebär att jag sitter nästan fast klistrad framför tvn för att kolla på alla matcherna. Och en jävla massa mer!

Idag har jag varit och sommarjobbat för första gången, jag har varit och städat på ett dagis. Tur så städade jag inte själv utan jobbar med en rolig liten tjej :) nu är det bara 13 dagar kvar sen får jag mina pengar haha, jag har redan börjat räkna ner på arbetsdagarna ;)

Fick nyss ett sms från min underbara vän Linda W som verkligen alltid får mig på bra humör. "jag älskar dig så mycket tjejen!" visst blir man bara sjukt glad när man får ett sånt sms, bara sådär? Hade liksom inte skrivit något till henne. Du är bäst vännen!

Sitter just nu och lyssnar på dunder bra musik och taggar inför helgens festligheter, den kommer bli bäst! Det känner jag verkligen på mig! Helt klart mycket bättre än förra midsommar, dom som va med fattar vad jag menar. TAGGA! :Dpusspuss


jag lever.miffo

(y)

Pallar inte skriva, så jag slängde ihop en liten bild. Klaga inte! haha

RSS 2.0